Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces van Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam loopt via het sollicitatieportal. Dit betekent dat je na jouw sollicitatie inloggegevens krijgt voor deze website en dat je via deze website op de hoogte wordt gehouden van de status van jouw sollicitatie. Hieronder vind je een korte uitwerking van het sollicitatieproces.

Stap 1
De sollicitatie

Stap 2
Toegang sollicitatieportal

Stap 3
Inloggen

Stap 4
Reactie op sollicitatie

Stap 1: De sollicitatie

 

Je solliciteert via deze website en na het insturen van jouw sollicitatie krijg je een sollicitatiebevestiging op het scherm te zien.

Stap 2: Toegang sollicitatieportal


Als de sollicitatie in behandeling wordt genomen, ontvang je een mail met daarin gegevens om in te loggen. Je kiest een wachtwoord en bevestigt deze. Na het instellen van het wachtwoord kun je inloggen en heb je toegang tot het extra menu-item "Mijn sollicitatie".

Via deze pagina kun je jouw sollicitatie inzien.

Stap 3: Inloggen


Inloggen kan via de button "inloggen" helemaal rechts bovenin op de website van werken bij Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam.

Je gebruikersnaam is je mailadres welke je hebt opgegeven bij je sollicitatie. Solliciteer je nogmaals op een andere vacature, log dan eerst in dan hoef je niet nogmaals al je persoonlijke gegevens in te vullen.

Stap 4: Reactie op sollicitatie


Als er een reactie op jouw sollicitatie wordt gegeven, ontvang je een email met daarin de link naar het bericht op het sollicitatieportal.  Afhankelijk van de reactie op jouw sollicitatie kun je reageren op het bericht.

Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, neem dan contact op met de afdeling HR van Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam via het telefoonnummer 020 5777444 of stuur een mail naar het mailadres hrm@spinozalyceum.nl

Stichting Spinoza Lyceum | Peter van Anrooystraat 8 | 1076 BH Amsterdam | T: 020 5777444 | E: hrm@spinozalyceum.nl

© Copyright 2020 Het Dalton Spinoza Lyceum