Vacatures Spinoza 20first

Ben je een ervaren en enthousiaste docent/expert? Ben je betrokken bij je leerlingen en geef je gevarieerde lessen? Werk je goed samen en kan je reflecteren? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Doorgroeien

Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam heeft (nieuwe) docenten veel te bieden. Bij ons op school krijg je de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je te professionaliseren. Je kunt doorgroeien naar een LC of LD functie. Nieuwe collega’s krijgen altijd een uitgebreid begeleidingsprogramma.

Daltonprincipes

Jouw affiniteit met het daltononderwijs is belangrijk voor ons. Wij werken namelijk volgens de daltonprincipes. Dat houdt in dat er veel aandacht is voor zelfstandig werken, samenwerken en verantwoordelijkheid dragen.

Binnen het daltononderwijs is de rol van de docent, naast die van vakspecialist, vooral die van begeleider. Je begeleidt de leerlingen bij het maken van keuzes, bij het ontdekken en ontwikkelen van kwaliteiten en bij het oplossen van problemen in de leerstof en het leerproces.

Goede resultaten

Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, exacte vakken en kunstvakken. Onze school buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl) ten volle uit. In alle afdelingen behalen we goede resultaten.

Betrokkenheid

Het Spinoza Lyceum kenmerkt zich door een vriendelijke, open en tolerante sfeer. Met ruim 1250 leerlingen en zo'n 135 medewerkers is het een overzichtelijke school. Je (toekomstige) collega’s zijn betrokken bij hun leerlingen én bij elkaar.

 

Actuele vacatures Spinoza20first